Första agilityträningen på klubben för i år!

| Postat i: Agility, Träning
0
Idag träffades jag och Emma på brukshundsklubben för att träna lite med hundarna! :D Emma hade bokat träningsrummet i två timmar, mellan kl 11-13, så vi var där vid kvart i elva ungefär och gick en stund med hundarna. Efter det gick vi in och byggde denna: rallylydnadsbana.
Emma och Charlie fick börja och efter det körde Scott och jag en gång. Scott hade suuuperfint fokus idag och hade fint fotgående i princip hela banan :D Så det var verkligen roligt!
Det gick även superbra för Emma och Charlie! :D
Det var verkligen superfint vårväder idag så vi gick ut för att träna en stund också.
Och gissa vad, det mesta av leran hade äntligen torkat på agilityplanen så vi kunde köra vårat första agilitypass på klubben för i år! Ren lycka! :D
Vi ställde upp en enkel bana utan byten o.s.v. men vi tog med platta tunneln och långhoppet som vi inte har övat på sen i höstas. Förutom den var det även en tunnel med, två hopphinder och ett slalom på 8 pinnar.
Scott kändes hur taggad som helst inför att träna men vi började med att värma upp lite genom att busa och leka lite.
Efter lite bus började vi köra lite, vi började med att bara ta nått hopphinder och sen bara lite slalom för att sedan gå över till att köra hela banan.
Jag måste säga att det blev den absolut bästa träningen på superlänge!! Scott var riktigt taggad och han körde på jättefint utan att jag behövde springa precis fram till hindret, jag kunde alltså skicka han på lite längre avstånd, dessutom klarade han långhoppet och platta tunneln galant! :D Vi körde banan tre gånger och sen blev det vilopaus medans Emma och Charlie körde lite, vilket också gick jättebra :)
 
Jag är så himla glad över att jag har denna hund, han ger verkligen allt på träningarna och han vill alltid vara till lags! Han är min absolut bästa vän och jag älskar honom mest i världen! <3
(Film från träningen kommer upp på min Youtube kanal i morgon, klicka här för att komma till den)