Scott och Charlie

| Postat i: Vardag
1
Hej! Det var ett tag sen jag skrev något här. Men nu tänkte jag berätta lite om vad som har hänt sen dess.
 
En lördag för nån vecka sen så var jag hos min kompis Emma. Jag hade då med mig Scott eftersom hon också har två stycken hundar, Charlie och Totte. Vi hade en suuuperbra dag ihop. Vi gick en långpromenad, kollade på hennes söta djur (hästar, höns, kycklingar, killingar och katter), sydde ett halsband till Scott,  fotade, hundarna fick leka lösa ihop och lite annat kul. Kolla gärna in hennes superfina blogg här, där hon skriver om hennes hundvardag.
Här är lite bilder från dagen:
 
Scott och jag har även tränat lite agility på klubben och han börjar få ett snabbare slalom nu vilket är kul.
 
Jag kan ju även berätta att jag har beställt ett nytt Iphone skal till min mobil, och självklart är det en bild på Scottis. Jag tror att det kommer att komma om typ tre dagar men ni kan få se bild när det kommer.
Jag har även fått hem ett armband som jag hade beställt. Pengarna gick till hundar i Spanien och Portugal som inte har det lika bra som många hundar i Sverige har. Det kostade 47kr och är ni också intresserade av ett armband (finns i olika färger) kan ni gå in på facebooksidan "vovve för vovvar" och beställa ett.
Sen har Scott och jag även vunnit en tävling från härliga hund. Vi vann en íhopvikbar vattenskål och en rabattkod på vetzoo.se. Så det var roligt! :)
 
Igår var det ju hundens-dag så då kollade vi på en hunduppvisning gjord av brukshundsklubben. De körde lite olika lydnadsmoment vilket var kul.
 
Idag tog Scott och jag även våran första cykeltur. Jag fick ju i födelsedagspresent, en "ställning" som man sätter fast på cykeln så han kan springa bredvid. Den funkade jättebra och han sprang på fint! :)