Dagens slalomträning

| Postat i: Agility
2
Idag på förmiddagen så övade jag lite slalom med Scott och det gick faktiskt riktigt bra. Innan har vi bara kört med fyra pinnar men idag kände jag att det verkligen satt så jag provade med fem pinnar och sen även sex pinnar och det gick superbra!! Han tog rätt ingång hela tiden oavsett vilken sida jag sprang på och han missade aldrig någon pinne så det var riktigt kul och jag kände mig väldigt stolt över honom!
Nu gäller det bara att träna vidare och öka på antalet pinnar så att han tillslut kan ta ett slalom på 12 pinnar med bra fart.
 
Planen är att gå en fortsättningskurs i agility i vår och sen börja tävla i sommar/höst. Har kollat upp lite tävlingar redan haha, mest på kul men men, och det finns ganska många i augusti så målet blir att tävla då :D Längtar redan!
 
Efter slalomträningen gick vi en långpromenad i skogen så han fick springa lös och vi körde även lite budföring så han sprang av sig ordentligt. Nu ligger han och sover men snart är det nog dags för en liten eftermiddagspromenad.
En härlig träningsbild från träningen i Norrköping med Emma & Charlie <3