Linn

| Postat i: Vardag
0
Linn
 
Jag heter Linn och är 16 år gammal (1998). Jag bor i en villa tillsammans med min mamma, pappa, storasyster och lillasyster. Jag har även två katter som tillhör hela familjen, de heter Figaro och Frasse. Sen har jag två egna kaniner som heter Ronja och Nivea och sen lilla Scott.
 
Jag har varit djurtokig så länge jag kan minnas och har haft katter hela mitt liv. Jag hade även olika hamstrar när jag var liten. Hösten 2011 köpte vi två kaniner, en till mig och en till min lillasyster. De är av rasen dvärgvädur, en svart och en grå. Jag tycker att det är jättekul att hoppa med dem och sitta  och gosa med dem men när vi köpte Scott har det blivit lite mindre av det.
 
Jag har alltid älskat hundar och har alltid velat ha en men tyvärr har vi inte haft tid för någon hund förrän nu.
Min granne har en cavalier king charls spaniel som jag älskade att gå ut med  på helgerna så när vi skulle köpa hund var det en sån vi funderade på. Jag har däremot alltid tyckt om rasen Shetland Sheepdog så vi läste lite om dem och började kolla runt på uppfödare. Vi hittade en som skulle få leveransklara valpar i slutet på juni så vi mejlade henne och bestämde oss för en hanvalp. Vi hämtade honom den 29 juni och det var den bästa dagen i mitt liv. Direkt när vi kom så klättra han upp i mitt knä och la sig, jag vart helt såld.
 
 
Scott är den till höger, min bebis <3
 
I framtiden så vill jag köra lydnad och agility med Scott och jag hoppas att vi kommer kunna börja tävla en hel del.
 
Förutom djur så gillar jag att rida, köra judo, åka skidor och vara med familj och vänner. Jag gillar även att fota och har en Nikon D 3200.